Naar inhoud
0

Je winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Retour beleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de ons zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@dbmeubels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track & Trace code. De verzender (u) is altijd verantwoordelijk voor verzending en de kosten die hierbij komen kijken.

Indien u wenst dat wij u assisteren bij het plannen van de retourzending, gelieve dit te vermelden bij uw retouraanvraag. U kunt uw retouraanvraag indienen via onze contactpagina.