DBmeubels

Wij zijn DBmeubels, een jong en dynamisch online meubelbedrijf dat in 2023 is gestart met als doel de traditionele meubelmarkt een frisse transformatie te geven. Wij staan bekend om onze hoogwaardige merken zoals Starfurn en Multifurn, en wij streven naar transparantie in alle aspecten van onze bedrijfsvoering.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Dit komt tot uiting in onze snelle klantenservice, het vermijden van verborgen kosten of onverwachte lange levertijden, en het feit dat de wensen van de klant altijd centraal staan. Daarnaast hanteren wij eerlijke prijzen en werken wij alleen samen met leveranciers van de hoogste kwaliteit, waarvoor strenge toelatingseisen gelden.

Wij streven naar hoogwaardige content die klanten helpt bij het maken van weloverwogen keuzes voor hun interieur. Door deze aanpak willen wij niet alleen een online meubelwinkel zijn, maar ook een bron van inspiratie en informatie voor onze klanten.

Onze ambitie reikt verder dan alleen het aanbieden van meubels; wij streven ernaar de 'Coolblue' van de meubelmarkt te worden. Dit betekent dat wij stap voor stap werken aan het optimaliseren van onze dienstverlening en het creëren van een naadloze en plezierige koopervaring voor onze klanten. Met onze toewijding aan kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid, zijn wij goed op weg om deze ambitie waar te maken.